Γνωριμία


Last: issue:8
Ομάδες-Ρόλοι 2
Edited: 09 Feb 2016 21:09 by: billpits
Comments: 0
Tags: b1t1 b1t2 b1t3 b1t4 b1t5 b2t1 b2t2 b2t3 b2t4 b2t5 b2t6 b3t1 b3t2 b3t3 b3t4
nav_last.png
Next: issue:2
Συγκρότηση ομάδων
Edited: 16 Dec 2014 17:39 by: billpits
Comments: 14
Tags: Κίτρινοι Κόκκινοι Μωβ
nav_next.png
Εισηγητής εργασίας billpitsbillpits
Ημερομηνία έναρξης εργασίας 30 Oct 2012 21:40
Κατάσταση εργασίας _κλειστό
Ανατίθεται στους Κίτρινοι Κόκκινοι Μωβ
Έγκριση 1
Ημερομηνία λήξης εργασίας 2012-ΝΟΕ-20
rating: +1+x

  • Όποιος θέλει να εισάγει ένα καινούργιο θέμα για εργασία ή διερεύνηση, πατά μέσα στο κατάλληλο κουτάκι αριστερά πάνω και γράφει στα Αγγλικά έναν τίτλο. Στην νέα σελίδα που ανοίγει γράψτε μια περιγραφή για το θέμα, στη 2η σειρά (σβύνοντας το Issue description, …), - αφήστε τη γραμμή εντολών (1η σειρά) "Describe the issue:" ανέπαφη στη θέση της, όπως και τις πιό κάτω γραμμές. Η καταληκτική ημερομηνία της συγκεκριμένης εργασίας θα μπαίνει, κατόπιν συννενόησης, από τον Διαχειριστή καθηγητή (συνήθως 21 μέρες από το άνοιγμα της εργασίας).
  • Παρακολουθείτε τακτικά το ημερολόγιο της αρχικής σελίδας για τις εργασίες που ανατίθενται και το χρονοδιάγραμμα κάθε μιάς.
  • Να ενημερώνεστε όλοι τακτικά για την κατάσταση της κάθε εργασίας (αρχική σελίδα ή σελίδα ομάδας), και να χρησιμοποιείτε κατάλληλα το "Add your comment" σχολιάζοντας θετικά ή αρνητικά οποιαδήποτε εργασία από όποιον και αν πραγματοποιείται, όσο εργάζεστε στο δικό σας θέμα. Διαφοροποιήστε την ετικέτα (tag) της κατάστασης της εργασίας σας κατάλληλα, ώστε να αντικατοπτρίζει το τρέχον επίπεδο που φτάσατε. Ψηφίστε (rate) θετικά ή αρνητικά κάθε εργασία.
  • Σε κάθε ομάδα να ανατίθενται ρόλοι (συντονιστής, γραμματέας, κ.λ.π.) σε όλα τα μέλη κατόπιν εσωτερικής διαβούλευσης και να πραγματοποιούν όλοι εργασίες. Να ανατίθεται μιά εργασία σε 1-2 συγκεκριμένα άτομα για να πραγματοποιηθεί (προτιμάτε ανά 2 άτομα κυκλικά), κάνοντας ετικέτα (tag) τα ονόματα (ψευδώνυμα) τους.
  • Η τελική "Περίληψη" για κάθε ομάδα (εφόσον γίνει θα είναι υποχρεωτικά ομαδική) να είναι λακωνική αλλά περιεκτική, περιλαμβάνοντας κατάλληλα τμήματα από τις επιμέρους εργασίες όλων των μελών. Η παρουσίαση της συνολικής εργασίας (ppt ή/και video ή ότι άλλο) θα είναι συλλογική προσπάθεια (περίπου 5-10 Μαΐου 2013).
  • Θα πρέπει όταν τελειώσετε την επεξεργασία του δικού σας θέματος, να σβήσετε το "_ανοικτό" και να γράψετε "_έλεγχος" για να βαθμολογηθεί. Το κλείσιμο (_κλειστό) γίνεται από τον Διαχειριστή.
  • Το παρόν 1ο θέμα (εργασία) προσδιορίζεται σαν "επιτυχές" και η κατάστασή του είναι από προεπιλογή "_ανοικτό". Να ψηφιστεί + ή - από όλους. Ο τελευταίος (19ος) στο rate, να το κλείσει (μόνο εφόσον γίνει αυτό πριν από τη λήξη της διορίας του).

Comments: 0

Add a New Comment
or Sign in as Wikidot user
(will not be published)
- +
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License